Osmaniye’de asayiş olaylarına 5 tutuklama

11 Nisan 2023 Salı 09:46
Osmaniye’de asayiş olaylarına 5 tutuklama
OSMANİYE’de polisin yaptığı asayiş uygulamalarında son bir hafta içerisinde 126 şüpheli yakalandı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5’i tutuklandı.
Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 3 -10 Nisan tarihleri arasında kent genelinde farklı noktalarda oluşturulan uygulamalarda, şüpheli 126 kişi yakalandı. Yapılan aramalarda ise 3 av tüfeği, 3 tabanca, 13 adet tabanca fişeği, 1 bıçak, motosiklet, dizüstü bilgisayarı ve 15 bin 340 lira para, 345 gram metamfetamin, 1 gram eroin, 21 gram bonzai, 1 adet hassas terazi, oyun takımı, 9 adet su sayacı ile bir adet musluk bataryası ele geçirildi. İfadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen  5 şüpheli tutuklandı, diğerleri serbest bırakıldı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.