Osmaniye’de ağır hasarlı binalarda mahsur kalan iki kedi, kurtarıldı

02 Mart 2023 Perşembe 15:51
Osmaniye’de ağır hasarlı binalarda mahsur kalan iki kedi, kurtarıldı
OSMANİYE’de ağır hasarlı olan apartmanın 4’üncü katında ve iki katlı binanın alt katında mahsur kalan kediler, jandarma, itfaiye ve AFAD ekiplerince kurtarıldı. 
Esenevler Mahallesi Şehit Astsubay Kemal Yapar sokaktaki iki katlı binada ve yine aynı mahallede bulunan ağır hasarlı apartmanın 4’üncü katında 2 kedinin mahsur kaldığı bilgisi üzerine belirtilen adreslere kurtarma ekipleri sevk edildi. Amasya İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi (HAYDİ) iki katlı binanın zemin katında mahsur kalan kediyi, pencerelerde bulunan sinekliği bıçakla keserek kurtardı.
AĞIR HASARLI BİNANIN 4’üNCÜ KATINDAN İTFAİYE MERDİVENİ İLE ALINDI
Yine aynı mahalledeki ağır hasarlı apartmanın 4’üncü katında bulunan kedinin kurtarılması için AFAD ve İtfaiye ekiplerince çalışma başlatıldı. Osmaniye Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne ait merdivenli araç ile evin balkon demirine ulaşan itfaiye eri, mahsur kalan kediyi kafes içerisine koyarak, aşağıya indirdi. Veteriner kontrolünden geçirilen ve herhangi bir sağlık problemi bulunmayan her iki kedi de saha sonra sahiplerine teslim edildi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.