Osmaniye’de afetzede çocuklar, kukla gösterisiyle doyasıya eğlendi

10 Nisan 2023 Pazartesi 12:36
Osmaniye’de afetzede çocuklar, kukla gösterisiyle doyasıya eğlendi
OSMANİYE Belediyesi tarafından, okul öncesi öğretmeni vantrolog Çiğdem Çelebi tarafından afetzede çocuklar için kukla gösterisi düzenlendi. 
Kahramanmaraş merkezli yaşanan yıkıcı depremlerin ardından Osmaniye Belediyesi tarafından depremzede çocuklara yönelik birçok etkinlik düzenliyor. Depremi yaşayan çocukların yaralarını sarmak adına çalışmalara bir yeni daha eklendi. Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinesinde, çocuklara yönelik kukla gösterisi düzenlendi.
Samet Aybaba İzci Kampı ve Spor Kompleksi’nde ki etkinlikte sahneye çıkan okul öncesi öğretmeni vantrolog Çiğdem Çelebi, “Kuklamanya-Marmelat” adını verdiği kuklalarla, çocuklara keyifli dakikalar yaşattı. Bilgiyi, kuklamanya sanatıyla eğlenceli bir şekilde aktaran Çelebi, çocukları bir yandan güldürürken bir yandan da doyumsuz anlar yaşattı. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.