Osmaniye’de 15 Temmuz şehitleri anıldı

15 Temmuz 2022 Cuma 16:06
Osmaniye’de 15 Temmuz şehitleri anıldı
OSMANİEY’de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri, şehitlik ziyaretleri ile başladı. Ardından, mevlit okutuldu, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı'na fidan dikildi.
İlk olarak, Vali Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Şehitliği ziyaret etti. Ziyarette Vali Yılmaz’ın yanı sıra Garnizon Komutan Vekili Piyade Kurmay Binbaşı Erol Demir, Belediye Başkanı Kadir Kara, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı.
Fetih Camii İmam Hatibi Mahmut Durmuş tarafından Kur’an-ı Kerim okundu. Daha sonra İl Müftüsü Ali Çakmak şehitler için dua etti. Programın son bölümünde Vali Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları şehit kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktılar. Vali Yılmaz, şehit aileleri ile bir süre görüşerek, şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı dileklerini iletti. Cuma namazı öncesinde ise Envar-ül Hamit Caminde şehitler için mevlit programı düzenlendi.  Vali Erdinç Yılmaz, şehitlik ziyareti ve mevlit programı ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, “Kahraman Şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Onlara olan görevimiz hiçbir zaman bitmez. Mekânlarınız cennet ruhlarınız şad olsun. “ dedi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.