Osmaniye’de 12 ruhsatsız silah ele geçirildi, 18 kişi tutuklandı

18 Temmuz 2022 Pazartesi 13:44
Osmaniye’de 12 ruhsatsız silah ele geçirildi, 18 kişi tutuklandı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, ()- OSMANİYE’de polisin son bir hafta içerisinde yaptığı asayiş uygulamalarında, 12 ruhsatsız silah ele geçirildi, 18 kişi ise tutuklandı.
Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 4-18 Temmuz tarihleri arasında kent genelinde farklı noktalarda oluşturulan şok uygulamalarda, şüpheli 359 kişi yakalandı.  Şüphelilerin araçlarında ve üzerlerinde yapılan aramalarda;  8’i av tüfeği, 3’ü tabanca ve 1’i kuru sıkı olmak üzere 12 ruhsatsız silah, 3 adet tüfek fişeği, 4 tabanca şarjörü, 86 adet tabanca fişeği, 2 bıçak, 4 çalıntı motosiklet, 130 TL kumar parası, 1 teneke motor yağı, 9 adet çalıntı fincan takımı, 3 adet çay takımı, 8 adet şekerlik, 1 adet kahve makinesi, yazıcı, hesap makinesi, toner, demir keski makinesi, kurbacık anahtarı, kargaburnu ve saç kesme makası ele geçirildi. Ayrıca 32 uyuşturucu hap ve 27,24 gr metamfetamin maddesi ele geçirildi.
 İfadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen  18 şüpheli tutuklandı, diğerleri serbest bırakıldı.  ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.