Osmaniye İŞKUR’dan 24 kişilik istihdam

09 Eylül 2022 Cuma 12:05
Osmaniye İŞKUR’dan 24 kişilik istihdam
OSMANİYE Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) ile bir kâğıt firması arasında düzenlenecek işbaşı eğitim programı kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Firma bünyesinde ‘Kâğıt İmal İşçisi’ mesleğinde 6 aylık işbaşı eğitim programından yararlanacak katılımcıların yüzde 70’i kurs sonunda işveren tarafından istihdam edilecek.
Programa başvuran adaylar arasından firma tarafından seçilen 19’u erkek 5’i bayan toplam 24 kişi İŞKUR ve firma yetkilileri tarafından program öncesi bilgilendirme yapılmak üzere Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Hizmet Binası'nda bir araya geldi. İŞKUR İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, istihdam edilecek kişilere İşbaşı Eğitim Programının şartları hakkında bilgi verdi. Altunkaynak, katılımcıların, program sayesinde işi işbaşında öğrenerek mesleki beceri kazanacaklarını ve deneyim edineceklerini kaydetti. Ayrıca, İŞKUR tarafından katılımcılara 6 aylık program boyunca net asgari ücret düzeyinde aylık ücret verileceğini ifade eden Müdür Altunkaynak, iş kazası ve meslek hastalığı sigorta primi ile genel sağlık sigortası prim giderlerinin de İŞKUR tarafından karşılanacağını sözlerine ekledi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.