Osmaniye Belediyesi’nden işçi maaşlarına yüzde 100 zam

06 Nisan 2023 Perşembe 14:05
Osmaniye Belediyesi’nden işçi maaşlarına yüzde 100 zam
OSMANİYE Belediyesi ile Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Hizmet-İş Sendikası arasında yeni dönem için toplu iş sözleşmesi imzalandı. Osmaniye Belediyesi’nde çalışan 80 işçiyi kapsayan 3 yıllık sözleşmeye göre işçilerin maaşına yüzde 100 oranında zam yapıldı. Yapılan zam belediye personeli tarafından sevinçle karşılandı. 
Belediye Nikah Salonu'nda, yeni sözleşme dönemi için düzenlenen programa, Belediye Başkanı Kadir Kara, Hizmet-İş Sendikası Osmaniye Şube Başkanı Kadir Çenet ve belediye işçileri katıldı.
Başkan Kadir Kara, en düşük ve en yüksek maaş alan dahil herkesin maaşına net olarak yüzde 100 zam verildiğini açıkladı. Başkan Kadir Kara, “Ben çalışan arkadaşlarımı seviyorum. Sevdiğim için de onların hak ve hukuklarını korumayı her zaman için kendime şiar edinmiş birisiyim. Gücüm yettiği kadarıyla sonuna kadar yanınızdayım. Her zaman sizinle birlikteyim. Beraber çalışıyoruz, beraber bu şehri ayağa kaldırmaya çalışıyoruz. Birlikte mücadele veriyoruz. Alacağınız paralar helali hoş olsun. Maaşlarınız hayırlı ve uğurlu olsun. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum, Allah’a emanet olun” dedi.
Başkan Kara’nın zam müjdesi, salondaki işçiler tarafından alkışlar eşliğinde coşkuyla karşılandı. Sendika Başkanı Çenet ise maaşlara yapılan zammın tüm personele hayırlı olmasını diledi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.