ÖLENLERDEN 1'İ ADANA'LI ÇIKTI

İtalya'daki helikopter kazasında hayatını kaybeden 4 Türk'ten 1'i Adanalı çıktı

23 Haziran 2022 Perşembe 16:58
ÖLENLERDEN 1'İ ADANA'LI ÇIKTI

İtalya'daki helikopter kazasında hayatını kaybeden 4 Türk'ten 1'i Adanalı çıktı

İtalya'da içindeki 4'ü Türk 7 kişi ile düşen helikopterde, Eczacıbaşı Holding'te çalışan dört kişinin cenazeleri bu gece uçakla İstanbul'a getiriliyor. Helikopterde hayatını kaybedenlerin içinde Adanalı Serhat Kenar'da bulunuyor.

İtalya'nın Lucca kentinden Treviso'ya gitmek üzere 9 Haziran'da 7 kişiyle havalanan ve daha sonra düştüğü tespit edilen helikopterdeki dört Türk vatandaşının cenazelerinin bu gece İstanbul'a getirileceği açıklandı. Cenazelerin bu akşam İtalya'nın Milano şehrinden kalkacak olan THY'nin tarifeli seferiyle 23.40 sıralarında İstanbul'a getirileceği öğrenildi.

Eczacıbaşı Topluluğu'ndan alınan bilgiye göre cenazeler için yarın Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri'nin Yalova fabrikasında yapılacak töreni sonrası, memleketlerinde toprağa verileceği kaydedildi. Buna göre, hayatını kaybeden 4 Türk’ün içinde bulunan, Manisa Fabrika Üretim Yöneticisi Serhat Kenar'ın cenazesi ise memleketi Adana'ya getirileceği ve yine yarın öğle namazından önce Adana Ceyhan Mustafabeyli Mahallesi, Mustafabeyli Mezarlığı'nda toprağa verileceği belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
AdanaKAZAHelikopterİtalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.