Öğrencilere, güvenli ve bilinçli internet kullanımıyla siber suçlar anlatıldı

04 Ocak 2023 Çarşamba 14:42
Öğrencilere, güvenli ve bilinçli internet kullanımıyla siber suçlar anlatıldı
OSMANİYE Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi uzmanlarınca, öğrencilere 'güvenli ve bilinçli internet kullanımı, siber zorbalık ile teknoloji bağımlılığı' anlatıldı.
Siber suçların gerçekleşmeden engellenmesi, maddi manevi zararların en aza indirgenmesi, farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetleri yapılması amacıyla oluşturulan SİBERAY programı çerçevesinde, Ahmet Cevdet Paşa Anadolu Lisesi’nde eğitim programı düzenlendi. Uzman personeller, öğrenci ve öğretmenlere “Güvenli ve Bilinçli İnternet Kullanımı, Siber Zorbalık ile Teknoloji Bağımlılığı” konularında sunum yaparak ayrıntılı bilgiler verdi.
Yapılan açıklamanın sonunda, konu ile ilgili basımı yapılan afişlerin, yurdun farklı noktalarına asıldığı, hazırlanan el broşürleri dağıtılarak bilgilendirme faaliyetleri düzenlendiği aktarıldı. İl Emniyet Müdürlüğünce SİBERAY Programı kapsamında tanıtım ve bilgilendirme çalışmalarının devam edeceği vurgulandı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.