Niğdeli depremzedelerden Başkan Özdemir'e teşekkür

06 Nisan 2023 Perşembe 11:53
Niğdeli depremzedelerden Başkan Özdemir'e teşekkür

Adnan ÇELEBİ/NİĞDE,()-  NİĞDE'nin “Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi” ilan edilmesi nedeniyle depremzede ev ve iş yeri sahipleri Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e teşekkür ziyaretinde bulundu.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yapılan hasar tespit çalışmaları sonucu Bingöl, Kayseri, Mardin, Tunceli, Niğde ve Batman da Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan edildi. Depremlerde ev ve iş yerleri zarar gören Niğdeli vatandaşlar, Belediye Başkanı Emrah Özdemir'i ziyaret ederek teşekkür etti.
Başkan Özdemir, ziyaretçilere teşekkür etti. Özdemir, “Kentimizin Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi olarak ilan edilmesindeki uğraşlarımız için teşekküre gelen hemşehrilerimizi ağırladık. Nazik ziyaretleri için gelen tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Devletimiz her zaman olduğu gibi milletinin yanında ve olmaya devam edecek inşallah. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere valimize, milletvekillerimize ve il başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Hepinizin bildiği üzere Cumhurbaşkanımız 6 Şubat sabahından itibaren bu konuyu birebir takip ediyor. Hiçbir mağduriyet olmaması adına bu süreç biraz uzadı. Ama belediye olarak her zaman hemşerilerimizin yanındayız. Niğde Belediyesi hepimizin belediyesi. İnşallah bu yaraları hep birlikte saracağız" dedi. ()

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.