Niğde’de çiftçilere reflektör dağıtıldı

23 Eylül 2022 Cuma 11:45
Niğde’de çiftçilere reflektör dağıtıldı
NİĞDE'de, traktörlerine takmaları için jandarma ekipleri tarafından çiftçilere bin reflektör dağıtıldı.
İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen Çiftçiye Traktör, Traktöre Reflektör Gereklidir Projesi kapsamında, merkeze bağlı Alay Beldesi'nde reflektör dağıtım töreni düzenlendi. Törene katılan Vali Mustafa Koç, proje kapsamında çiftçilerin araçlarına bin reflektör takılacağını bildirdi. 10 köy ve kasabada dağıtıma başlandığını kaydeden Vali Koç,  "Traktörler trafikte yavaş seyretmesi dolayısıyla gerekli ışıklandırma ve reflektör olmadığı zaman diğer sürücüler tarafından geç fark edilebiliyor. İstemediğimiz kazalara sebep olabiliyor. Alacağımız bu önlemlerle bir kültür oluştururuz. Bir vatandaşın kaza dolayısıyla bırakın canını kaybetmesini, burnunun dahi kanamasını istemiyoruz" dedi.
Konuşmanın ardından Vali Koç, İl Jandarma Komutanı Nihat Özkök ve İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, traktörlere reflektör taktı. Etkinlikte, Jandarma Genel Komutanlığı Mobil Trafik Eğitim TIRI'nda öğrencilere trafik eğitimi verildi. Öğrenciler, akülü arabalara binerek, trafik kurallarını deneyimledi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.