Niğde, kardeş şehir Melle’den gelen heyeti ağırladı

30 Eylül 2022 Cuma 09:48
Niğde, kardeş şehir Melle’den gelen heyeti ağırladı
ALMANYA'nın Melle kenti belediye başkanı ve Melle Türk –Alman Dostluk Derneği üyelerinin 3 gün süren Niğde ziyareti sona erdi.
Niğde Belediyesi'nin davetlisi olarak 27 Eylül’de kardeş şehir Melle’den gelen heyeti, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir makamında ağırladı.  1996 yılında imzalanan protokolle başlayan Niğde ve Melle arasındaki kardeş şehir ziyareti programı kapsamında Niğde’ye gelen heyette, Melle Belediye Başkanı Jutta Dettmann, DTAK (Melle Türk-Alman Dostluk Çalışma Grubu) Başkanı Detlef Groth ve eşi Sonja Hallmann-Groth, DTAK Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Kılıç, DTAK Üyesi Nurdan Kılıç, THW (AFAD Melle) Müdürü Marco Plesner, Melle Belediye Meclis üyeleri ve başkan danışmanları da yer aldı.
DOSTLUĞUMUZ PEKİŞİYOR 
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, kardeş şehir Melle’den gelen heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Niğde heyetinin de Temmuz ayında Melle’yi ziyaret ettiğini anımsatan Başkan Özdemir, Melle ve Niğde arasında çeyrek asrı aşan bir dostluğun bulunduğunu ve karşılıklı ziyaretlerle bu dostluğun her yıl biraz daha pekiştiğini anlattı.
NİĞDE BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR
Melle Belediye Başkanı Jutta Dettmann, Niğde ziyaretleri kapsamında, başta Niğde Belediyesi olmak üzere tüm Niğdelilerin misafirperverliğinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti.
Melle DTAK yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Kılıç ise Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e Melle heyeti ve Türk-Alman Dostluk Derneği adına teşekkür etti. Yılmaz Kılıç, “Niğde ve Melle şehirlerimiz arasındaki kardeşliğin daim olması adına gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde gösterdikleri katkı ve katılımlarından dolayı Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Melle heyeti ve Türk Alman Dostluk Derneği üyelerinin Niğde Belediyesi’ne gerçekleştirdiği ziyaret karşılıklı hediyelerin verilmesi ve hatıra fotoğraflarının çekimi ile son buldu.()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.