Niğde'de altyapı ve üstyapı çalışmaları sürüyor

06 Haziran 2023 Salı 15:07
Niğde'de altyapı ve üstyapı çalışmaları sürüyor
NİĞDE Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, altyapı ve üstyapı ihtiyacı olan bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor.
Niğde Belediyesi tarafından Bor yoluna alternatif olarak açılan 30 metrelik yolda üst yapı çalışmaları devam ediyor. Ekipler yolun en kısa zamanda tamamlanması için hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bor yoluna alternatif olacak ve hafif raylı sistemin alt yapısını oluşturacak olan 30 metrelik yol çalışmasının devam ettiğini ifade eden Başkan Özdemir, "Hem yeni kavşaklarla hem yeni yollarla hem de üst ve altgeçitlerimizle şehrimizi en güzel şekilde donatmaya devam ediyoruz" dedi.
ASFALT ÇALIŞMALARI
Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Ata Sanayi mevkiinde Yerlikaya petrolün yanında asfalt serim çalışmaları devam ediyor. Hâlihazırda büyük bir kısmı tamamlanan asfalt serim işlemleri önümüzdeki günlerde tamamlanacak. Belediye ekipleri tarafından Ege Sokak’ta altyapı çalışmaları tamamlanarak üstyapı çalışmalarına geçildi. Çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan Başkan Özdemir, "Bizim çalışmalarımızdaki ana felsefemiz uzun yıllar kullanılacak bir hizmeti ortaya koymaktır. Bizce altyapı ve üstyapı hizmetleri olmazsa olmazdır. Ekiplerimiz bir bölgeye girdikleri vakit orada en ince ayrıntıları ile çalışmalarını gerçekleştirirler. İnşallah şehrimizin her noktasında bu çalışmalarımız devam edecek" ifadelerini kullandı.
RENGÂRENK BİR CADDE
Niğde Belediyesi kent estetiğine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürürken kentin siluetini değiştirmeye devam ediyor. Bu minvalde şehrin en işlek noktalarından birisi olan Hastaneler Caddesi yapılan çalışmalarla yepyeni bir görünüme kavuştu. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.