Niğde'de alternatif 30 metrelik yolda üstyapı çalışmaları başladı

31 Mayıs 2023 Çarşamba 14:40
Niğde'de alternatif 30 metrelik yolda üstyapı çalışmaları başladı
NİĞDE Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bor yoluna alternatif olarak açılacak olan 30 metrelik yolda üstyapı çalışmalarına başladı. Ekipler, yolun en kısa zamanda tamamlanması için hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
Bor yoluna alternatif olacak ve hafif raylı sistemin altyapısını oluşturacak olan 30 metrelik yolda çalışmaların devam ettiğini ifade eden Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, hem yeni kavşaklarla hem yeni yollarla hem de üst ve altgeçitlerle kenti donatmayı sürdürdüklerini kaydetti. Özdemir, "Niğde’nin en işlek yollarından olan Bor yoluna alternatif olarak açılacak bu yolla birlikte gelişen ve büyüyen şehrimizin ihtiyaçlarını yerinde ve zamanında gerçekleştirdiğimiz çözümlerle gideriyoruz. Biz bir hizmeti yaparken sadece bugünü düşünmüyoruz, makyaj yapıp geçmiyoruz. Yapmış olduğumuz işin önümüzdeki yıllarda da kullanılabilir olmasına dikkat ediyoruz. Tüm projelerimizde şehrimizin geleceğine yönelik atılımlar yapıyoruz" dedi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.