Niğde Belediyesi’nin araç filosu büyüyor

26 Mayıs 2023 Cuma 12:42
Niğde Belediyesi’nin araç filosu büyüyor
NİĞDE Belediyesi,  araç filosuna 14 yeni araç girdi. 
Belediye Başkanı Emrah Özdemir, "Göreve geldiğimizden bu yana kiralık araçlara son verip bu araçlara ödenen tutarlarla hemşerilerimize farklı alanlarda hizmet verecek 88 yeni araç satın alarak araç parkımıza kazandırdık" dedi.
Göreve geldiğimizde kiralık araçlarla hizmet verildiğini kaydeden Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, bu uygulamaya son verdiklerini kaydetti. 14 yeni aracın hizmete girdiği törende konuşan Özdemir, başkan olduğu dönemden bu güne 88 yeni araç satın aldıklarını belirtti. Özdemir, "Kiralama parasına araçları belediyemize kazandırdık. Kiralamak için harcanacak parayı kendi bünyemize kattığımız araçları almak için kullandık. Geçen senelerde araç kiralama yöntemine son verip leasing yöntemiyle yeni araçların alımını gerçekleştirdik.  Bu yöntemle maliyetini 3 yılda amorti edecek şekilde, aralarında iş makinesi ve özel donanımlı araçların da yer aldığı toplamda 88 tane aracı satın alarak belediyemizin araç filosunu güçlendirdik. Halihazırda belediyemizde kiralık araç bırakmadık. Çok şükür yatırımlarımızı yapıyoruz. Borçlanmadan şehrimize yatırım yapıp, şehrimizin geleceğe güvenle bakmasını sağlıyoruz. Maliye ve SGK dahil ne devlete ne de özel sektöre borcumuz yok. Çalışma arkadaşlarıma bu vesile ile teşekkür ediyorum" dedi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.