Niğde Belediyesi yol ağını genişletiyor

05 Temmuz 2022 Salı 15:28
Niğde Belediyesi yol ağını genişletiyor
NİĞDE Belediyesi, büyüyen kentin ihtiyaçları doğrultusunda yeni yollar açmaya ve mevcut yolların trafik yükünü azaltmaya çalışırken, diğer taraftan da eski yolları yenileyerek çevre düzenlemesi yapmaya devam ediyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yesilburç Yolu, ODTÜ kavşağı ile Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi arasında yeni imar yolunu açma çalışmalarına devam ediyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, "Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Yesilburç yolu, ODTÜ Kavşağı ile Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi arasında 15’lik yeni imar yolunu alt yapısı ve üst yapısı ile konforlu ve güvenli bir şekilde açmak için çalışmalarını sürdürüyor. Biz tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte vatandaşlarımızın her zaman hizmetindeyiz, durmak yok çalışmaya devam” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.