Niğde Belediyesi'nden Ahmet Şafak konseri

26 Mayıs 2023 Cuma 13:17
Niğde Belediyesi'nden Ahmet Şafak konseri
NİĞDE Belediyesi'nin Fetih Haftası dolayısıyla Ahmet Şafak'ın sahne aldığı konser düzenledi. Konser coşku içerisinde yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in talimatlarıyla İstanbul’un fethinin 570'nci yılı dolayısıyla düzenlenen konser yoğun bir katılıma sahne oldu. Ahmet Şafak, sevilen parçalarını seslendirdi. Niğde Valiliği önündeki alanda gerçekleşen konser, yağışa rağmen coşku içerisinde geçti. Başkan Özdemir, "Fetih Haftası dolayısıyla Ahmet Şafak'ı Niğdelilerle buluşturduk. Bir taraftan İstanbul’un fethinin 570'nci yılını kutluyoruz diğer taraftan da Türkiye Yüzyılı'nı kutluyoruz. Bu ezanları kimse dindiremeyecek, bu bayrağı kimse indiremeyecek. Kahramanlar diyarı Niğde’den şehit Ömer Halisdemir’in diyarından söz veriyoruz. 28 Mayıs'ta Recep Tayyip Erdoğan’ı indirtmeyeceğiz, bunlara fırsat vermeyeceğiz“ dedi. () 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.