Narkotik polisinden bir haftada 37 operasyon

16 Ocak 2023 Pazartesi 14:46
Narkotik polisinden bir haftada 37 operasyon

OSMANİYE’de narkotik polisin son bir hafta içerisinde düzenlediği 37 ayrı operasyonda, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan 38 şüpheliden 1’i tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Kadirli İlçe Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ve Düziçi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 9-16 Ocak tarihleri arasında uyuşturucu satıcılarına yönelik 37 ayrı operasyon düzenlendi. Yapılan baskınlarda 38 şüpheli gözaltına alındı. Ev, işyeri, araç ve şahısların üstlerinde yapılan aramalarda ise 6 kilo 562 gram esrar, 100 gram skunk, 34.59 gram metamfetamin, 26,77 gram bonzai, 23,34 gram eroin, 69 adet sentetik hap, tabanca ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği düşünülen 5980 TL para ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 38 şüpheliden 1’i sevk edildiği hâkimlikçe tutuklanarak cezaevine teslim edildi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.