Minibüs kapısına gizlenen 12 kilo 350 gram esrar ele geçirildi

29 Eylül 2022 Perşembe 14:01
Minibüs kapısına gizlenen 12 kilo 350 gram esrar ele geçirildi
OSMANİYE’de, polisin otoyol üzerindeki uygulama noktasında durdurarak arama yaptığı minibüsün kapı paneline gizlenmiş halde 12 kilo 350 gram esrar bulundu, sürücü M.A. gözaltına alındı.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, E90 Otoyolu üzerindeki bir dinlenme tesisi önünde oluşturulan uygulama noktasında, şüpheli araç ve şahıslara yönelik çalışma yapıldı. Şüphe üzerine M.A. yönetimindeki inibüste narkotik köpek ‘Pars’ ile birlikte yapılan detaylı aramada, aracın kapı paneline gizlenmiş 20 parça poşetlere sarılı halde 12 kilo 350 gram esrar maddesi ile 1645 TL, 700 Euro ve 550 dolar para ele geçirildi.
Uyuşturucu uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan gözaltına alınan M.A., emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecek. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.