Milli hentbolcu Seyhan Belediyespor'da

16 Mart 2023 Perşembe 12:10
Milli hentbolcu Seyhan Belediyespor'da

ADANA,()- Deplasmanlı  Erkekler Hentbol Birinci lig A grubu’nda zirve mücadelesi veren Seyhan Belediyespor Kulübü, Hatay Büyükşehir Belediyespor’un milli oyuncusu İlkan Keleşoğlu’nu transfer ederek gücüne güç kattı.
Tek hedeflerinin Süper lige yükselmek olduğunu bunun içinde büyük bir özveride bulunduklarını belirten Seyhan Belediyespor Kulüp Başkanı Ümit Filazi, “En büyük şansımız sporu seven ve branş ayrımı yapmaksızın bizlerden ve ilçemizde faaliyetlerini sürdüren spor kulüplerinden desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay’dır. Hocalarımız ve sporcularımız adına başkanımıza  teşekkür ediyorum” dedi.
SÜPER LİGE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ
Süper lig hedefine emin adımlarla ilerlediklerini belirten Başkan Filazi, “ Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda Hatay Büyükşehir Belediyespor  kulübünden milli oyuncu İlkan Keleşoğlu’nu kadromuza kazandırdık. Şampiyonluk yolunda katkı sağlayacağına inancımız yüksek. Hocalarımıza ve sporcularımıza  güveniyoruz. Önümüzdeki maçlardan başarılı sonuçlar ile ayrılıp sezon sonunda adımızı süper lige yazdırmaya kararlıyız” diye konuştu.
ŞAMPİYONLUK YAŞAMAYA GELDİM
Seyhan Belediyespor Kulübü’nün yeni transferi İlkay da kendisine olan güveni boşa çıkartmayıp yeni takımında şampiyonluk yaşamak adına elinden geleni ortaya koyacağını söyledi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.