Mersinli öğrenci, Türkiye 3'üncüsü oldu

14 Haziran 2022 Salı 16:03
Mersinli öğrenci, Türkiye 3'üncüsü oldu
MERSİN’in Erdemli ilçesinde eğitim gören ilkokul öğrencisi Furkan Demir, Akil ve Zekâ Oyunları Şampiyonası'nda 3'üncü olarak madalya aldı.
Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde Türkiye Zeka Oyunları Federasyonu (Tazof) tarafından  Diyarbakır’da gerçekleştirilen Türkiye Geneli  Akil ve Zekâ Oyunları Şampiyonası final müsabakalarının ardından sona erdi. 71 ilden yaklaşık 300 öğrencinin katıldığı Akıl ve Zeka Oyunlarına katılan Mersin il birincisi Erdemli Sultan Akın İlkokulu 4'übcü sınıf öğrencisi Furkan Demir, 3'üncü olarak kürsüye çıktı. Yarışmanın ardından kente dönen Demir, ailesi, okul idarecileri, arkadaşları tarafındna coşkuyla karşılandı. Yarışmada Türkiye 3'üncüsü olan Furkan Demir, çok mutlu olduğunu söyledi.  ()


 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.