Mersinli doğaseverler Karagöl'de zirve yaptı

14 Haziran 2022 Salı 11:25
Mersinli doğaseverler Karagöl'de zirve yaptı

Mustafa ERCAN/MERSİN, ()-MERSİN Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü’nün (MEDADİK)  organizasyonu ile doğaseverler  'Saklı cennet' olarak bilinen Karagöl Milli Park’a giderek zirve yapma keyfini yaşadı.
MEDADİK, 154 doğaseverle birlikte Niğde'nin Ulukışla İlçesi sınırlarında kalan Orta Toroslar'ın temelini oluşturan Bolkar Dağı'nın 2 bin 650 metre yüksekliğindeki zirvesinde 'Saklı cennet' olarak duran Karagöl Milli Park gitti. Doğaseverler burada MEDADİK koordinatörü Hüseyin Tunç, rehber Metin Çınar ve artçı Mustafa Göküş eşliğinde yürüyerek önce Karagöl ardından da Çiniligöl’e geçti. Dağ eteğinden geçerken kıştan kalma kar görme keyfini yaşayan doğaseverler Pilottepe’ye çıkarak zirve yaptı. Doğaseverler zirvede bolbol fotoğraf ve görüntü çekerek aynı şekilde yeniden dönüşe geçerek, geziyi tamamladı.
MEDADİK Başkanı Gülperen Demirçelik, gezi ve organizasyonu sorunsuz bir şekilde tamamladıklarını belirterek, "154 dostumuzla beraber gerçekleştirdiğimiz Karagöl-Çiniligöl-Pilottepe etkinliğimiz üyelerimizin ve katılımcılarımızın enerjisi ve uyumu, görevli arkadaşlarımızın yönetimi ile her zaman olduğu gibi keyifli şekilde tamamlandı. Doğaya her etkinlikte olduğu gibi sadece ayak izlerimizi bıraktığımız bu unutulmaz gün dolayısıyla değerli üyelerimize ve katılımcılarımıza, etkinlik koordinatörümüz Hüseyin Tunç, rehberimiz Metin Çınar ve artçımız Mustafa Göküş’e ve diğer görevli arkadaşlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.