Mersin'de yangın ekiplerinin eğitimi tamamlandı

18 Mayıs 2023 Perşembe 16:07
Mersin'de yangın ekiplerinin eğitimi tamamlandı

Mustafa ERCAN/MERSİN, ()-MERSİN Orman Bölge Müdürlüğü 2023 yılı yangın ekibi işbaşı eğitimleri, tatbikatla tamamlandı.
Tatbikata, Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Bölge Müdür Yardımcısı Ali Kişi, Orman Yangınları ile Mücadele Şube Müdürü Mehmet Alper, işletme müdürleri, Öz Orman-İş Sendikası Mersin Şube Başkanı Halim Taşkın, müdür yardımcıları, orman işletme şefleri, orman muhafaza memurları, işçiler ve gönüllüler katıldı.
Yangın organizasyonu, orman yangınları ve müdahale, iş sağlığı ve güvenliği konularında eğitim verilmesinin ardından, arozöz ekipmanlarının doğru ve seri kullanımı uygulamalı olarak anlatıldı.
Bölge Müdürü Yalçın, yangın ekiplerinin uyması gereken kurallara dikkat çekerek, orman işletme müdürlüklerine, makine, ekipman ve koruyucu donanım malzemelerinin doğru kullanımı nedeniyle  ötürü teşekkür ederek, "Mersin Orman Bölge Müdürlüğü olarak yangın sezonunda vatandaşlarımızın orman yangınları konusunda hassas olmalarını bekliyor, herhangi bir yangın ve duman gördüklerinde 'Alo 112' yangın ihbar hattına bildirmelerini talep ediyoruz" dedi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.