Mersin'de evden hırsızlık yüzde 47 oranında azaldı

10 Ocak 2023 Salı 12:48
Mersin'de evden hırsızlık yüzde 47 oranında azaldı

Mustafa ERCAN/MERSİN, ()-MERSİN'de polisin başarılı çalışmaları sonucu, evden hırsızlık olayları 2021 yılına göre yüzde 47 oranında azalırken 2022 yılında evden hırsızlık olaylarının yüzde  62'si aydınlatılırken, işyerinden hırsızlık olaylarının yüzde 74'ü aydınlatıldı.
Mersin Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerimizin 2022 yılı içerisinde yaptığı çalışmaları yazılı olarak açıkladı. Yapılan yazılı açıklamada, kentte 2022 yılında meydana gelen kapkaç olaylarının tamamı aydınlatılarak aydınlanma oranı yüzde 100 olarak gerçekleşti. Kapkaç olaylarını gerçekleştirdikleri tespit edilen 94 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı.
Ayrıca Mersin'de evden hırsızlık olayları 2021 yılına göre yüzde 47 oranında azalırken 2022 yılında evden hırsızlık olaylarının yüzde  62’si aydınlatılırken, işyerinden hırsızlık olaylarının yüzde 74’ü aydınlatıldı.
Açıklamada, kapkaç, yankesicilik ve hırsızlık olaylarını önlemek amacıyla halkımızın yoğun olarak bulunduğu semt pazarlarında görevlendirilen motorize ve sivil ekiplerimizin denetimleri sıklaştırılarak devam edeceği bildirildi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.