MDOB sanatseverleri 'Gala Konseri'ne bekliyor

15 Haziran 2022 Çarşamba 13:56
MDOB sanatseverleri 'Gala Konseri'ne bekliyor

Mustafa ERCAN/MERSİN, ()-MERSİN Devlet Opera ve Balesi, erleşik salondaki son temsilini muhteşem bir 'Gala Konseri ile dünyaca ünlü bestecilerini seslendirecek. 
Konser, 18 Haziran 2022 Cumartesi saat 20:00’da gerçekleştirilecek. Orkestra şefliğini Rustam Rahmedov, koro şefliğini Anıl Aydın, Konzertmeisterlığını Kutay Alpay’ın gerçekleştireceği konserin solist sanatçıları ise Simge Büyükedes, Hale Soner Kekeç, Asude Karayavuz, Bülent Bezdüz, Aydın Uştuk, Caner Akgün olacak. Dünyaca ünlü besteciler G.Bizet, G.Verdi, W.A. Mozart ve birçok besteciye ait operalardan kesitlerin ve aryaların seslendirileceği kapanış konseri, Mersin DOB Orkestrası ve korosu ile birlikte seyircinin beğenisine sunulacak.
Mersin DOB 21 Haziran 2022 Salı günü 20:30’da Mersin Güzel Sanatlar Galerisi Bahçesi’nde ücretsiz gerçekleşecek '3 Tenor Konseri' ve sonrasında 23 Haziran 2022 Perşembe günü saat 20:30’da Tarsus St. Paul Meydanı’nda ücretsiz sahnelenecek “Senfonik Allegra Ensembleö konseri ile seyircisiyle buluşmaya devam edecek. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.