Makam aracı TOGG'a büyük ilgi 

12 Mayıs 2023 Cuma 16:42
Makam aracı TOGG'a büyük ilgi 

Mustafa ERCAN/MERSİN, ()-MERSİN'de Vali Ali Hamza Pehlivan'ın makam aracı olarak kullanmaya başladığı gittiği her yerde ilgi odağı olmayı sürdürürken, öğrenciler de yerli ve milli otomobille hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Yenişehir Eyüp Aygar Fen Lisesini ziyaret etti. Ziyareti sırasında Vali Ali Hamza Pehlivan'a, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca eşlik etti. Vali Pehlivan, okulda öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek yürüttükleri projeler ve diğer etkinliklerle ilgili sohbet etti. Vali Pehlivan, yürüttükleri başarılı çalışmalar için öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.
İl Milli Eğitim Müdürü Koca, birçok alanda projeler üreterek eğitimin niteliğini artıran tüm meslektaşlarına ve hem akademik hem de sosyal alanda başarılara imza atan tüm öğrencilerine çok teşekkür ettiğini ifade ederek "Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak proje odaklı çalışmalara devam edeceğiz" dedi. 
Ziyaret sonrası Vali Pehlivan okuldan ayrıldığı sırada öğrenciler, TOGG aracı ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmek istedi. Bunun üzerine Vali Pehlivan öğrencileri kırmayarak gençlerle birlikte, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirip anı ölümsüzleştirirken, "Yenişehir Eyüp Aygar Fen Lisesi'ni ziyaret ettik.Teknofest başta olmak üzere teknoloji yarışmalarında başarılı projeler geliştirip ödüller alan, TOGG’a da yoğun ilgi gösteren öğrencilerimizle buluştuk, sohbet ettik. Gençlerimizin kariyer planlarını dinledik, yöneltilen soruları cevapladık, tavsiyelerde bulunduk. Öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz ile toplantı gerçekleştirerek okulda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgiler aldık, değerlendirmeler yaptık" diye konuştu. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.