Mahalleler arası futbol turnuvasında dostluk kazandı

22 Haziran 2022 Çarşamba 11:35
Mahalleler arası futbol turnuvasında dostluk kazandı

YÜREĞİR Belediyesinin düzenlediği mahalleler arası futbol turnuvası sona erdi. Finalde rakibini 2-1 yenen Atakent Mahallesi şampiyon oldu.
Yüreğir Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğü, mahalleler arasındaki beraberliği güçlendirmek aynı zamanda spora teşvik etmek amacıyla ilçedeki 36 mahallenin katılımıyla futbol turnuvası düzenledi. Ön grup, çeyrek ve yarı final mücadelelerinin ardından finale kalan Atakent ve Selahattin Eyyubi mahalleleri, PTT Evleri Metin Türel Spor Tesisleri’nde maça çıktı. Karşılaşmayı 2-1'lik skorla yenen Atakent Mahallesi turnuvanın şampiyonu oldu. Selahattin Eyyubi Mahallesi’nin 2’nci olduğu turnuvada, Pekmezli Mahallesi’ni 4-3’lük skorla yenen Çamlıbel Mahallesi ise 3’üncü oldu. Turnuvanın şampiyonu 10 bin, 2’ncisi 7 bin 500, 3’üncü takımı ise 5 bin TL ile ödüllendirildi. Büyük heyecana sahne olan final maçını izleyen Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Murat Bilal, sporcuları tek tek tebrik etti. Turnuvanın ardından değerlendirmelerde bulunan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, mahalleler arası birlik ve beraberliği sporla pekiştirmek istediklerini söyledi. Belediye olarak sporseverlere her alanda imkan sunacak çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Kocaispir, “Turnuvamıza katılım sağlayan 36 takımımıza teşekkür ediyorum. Ayaklarına sağlık. Futbol turnuvalarından sonra diğer branşlarda da turnuvalarımız devam edecek" diye konuştu. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.