Liseli gencin askında ekmek uygulamasına plaket

19 Ocak 2023 Perşembe 10:26
Liseli gencin askında ekmek uygulamasına plaket
HATAY’ın İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, zayıflamak için yemediği ekmeği askıda ekmek uygulamasıyla ihtiyaç sahiplerine bırakan lisesi Muhsin Konur’a duyarlı davranışından dolayı plaket verdi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Muhsin Konur, fazla kilolarından kurtulmak için ekmek yememeye karar verdi. Her gün tükettiği bir ekmeği de mahalledeki fırından satın alıp, askında ekmek uygulamasına bıraktı.  Bu davranışı Fırıncılar Odası Başkanı Mahmut Şenöz tarafından fark edilince Kaymakam Murat Sefa Demiryürek’e iletildi. Kaymakam Demiryürek de duyarlı davranışından dolayı lise öğrencisini plaketle ödüllendirdi. 
Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, “Öğrencimiz Muhsin Konur, yaşıtlarına, büyüklerine aslında örnek olacak bir davranış sergiliyor. Askıda ekmek uygulamasına, kendi mütevazı harçlıklarıyla destek oluyor. Gencimizin bu davranışını tebrik ediyorum. Güzel davranışın hepimize, sadece kendi akranlarına yaşıtlarına değil bütün yetişkinlere, durumu yerinde olan herkese örnek olmasını diliyoruz”dedi. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.