Lider İskenderunspor'a baklava ikramı

06 Eylül 2022 Salı 10:15
Lider İskenderunspor'a baklava ikramı
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Pazarspor deplasmanından aldığı 3 puanla liderlik koltuğuna oturan İskenderunspor'da zorlu maçın ardından ilçeye dönen takıma, yönetim kurulu baklava ikram etti.
Şampiyonluk parolasıyla lige başlayan İskenderunspor, Pazarspor deplasmanından alınan 3 puanın sevincini yaşıyor. Turuncu mavili takım, ilçeye döndükten sonra tesislerinde antrenmana çıktı. Teknik Direktör Bülent Yenihayat, ligin ilk maçlarının zor olacağını bildiklerini eksiklikleri gidererek kayıpsız bir şekilde yollarında ilerlemek istediklerini belirterek, "Hava şartları nedeniyle de zor bir maçtı. İsteğimiz gibi götürdük ve üç golle üç puanı aldık. Şimdi önümüzdeki maça bakacağız. Bunun için hemen antrenmanımıza başladık. Gördüğümüz eksikliklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Sporcularımı tebrik ediyorum” dedi.
Hafta sonu evlerinde Fethiyespor’u konuk edeceklerini kaydeden Yenihayat, 3 puan alarak yollarına devam etmek istediklerini belirtti.
YÖNETİMDEN KUTLAMA
Pazarspor deplasmanından 3 puanla dönen takıma kulüp yönetim kurulu üyeleri Bülent Ağar, Muhsin Yeter, sporcuları ve teknik heyeti tebrik ederek, baklava ikram etti. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.