Kozan'da şiddetli yağış sonrası çalışmalarda sona gelindi

15 Haziran 2022 Çarşamba 16:04
Kozan'da şiddetli yağış sonrası çalışmalarda sona gelindi

Ali GÖKDAL/KOZAN (Adana), ()- ADANA'nın Kozan ilçesinde geçen pazartesi günü öğle saatlerinde başlayıp, yaklaşık 30 dakika süren şiddetli yağış sonrası zarar gören alanlarda çalışmalarda sona gelindi. Dağılcak mesire alanında yeniden düzenleme yapıldı.
İlçeye bağlı Düzağaç Mahallesi'nde pazartesi günü yaklaşık 30 dakika süren yağış sonrası meydana gelen sel felaketiyle bazı evler zarar gördü. 3 otomobilin kullanılamaz hale geldiği afette, bir otomobil ise hurdaya döndü. Ekili onlarca dönüm arazinin ve bahçenin zarar gördüğü sel felaketinden sonra Adana Büyükşehir Belediyesi ile Kozan Belediyesi ekipleri, bölgede çalışmalara başladı. Ferhatlı Mahalle Muhtarı Mustafa Akça da iş makinesiyle yardıma koştu. Yapılan çalışmalar sonrası Dağılcak Mesire Alanı, yeniden düzenlendi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.