Kozan'da okullar arası futbol turnuvasında Atatürk İlkokulu birinci oldu

01 Haziran 2023 Perşembe 12:13
Kozan'da okullar arası futbol turnuvasında Atatürk İlkokulu birinci oldu
ADANA'nın Kozan ilçesinde düzenlenen ilkokullar arası futbol turnuvasının sonunda, Atatürk İlkokulu üstün bir performans sergileyerek 100. Yıl Şehit Serkan Ağca İlkokulu'nu 11-4 yenerek şampiyon oldu.
Kozan Kaymakamlığı, Kozan Belediyesi ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuvaya 160 sporcu ve 12 takım katıldı. Atatürk İlkokulu birinci, 100. Yıl Şehit Serkan Ağca İlkokulu ikinci, Şabanata İlkokulu üçüncü, Halit Dağlı İlkokulu ise dördüncü oldu. Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, birinci olan takıma kupasını verdi. İkinciye ise kupasını Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan takdim etti. Şampiyonluk sevinci yaşayan Atatürk İlkokulu öğrencileri, büyük bir coşkuyla kutlamalarını gerçekleştirdi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.