Kozan'da depremzede çocuklara eğlence

11 Mart 2023 Cumartesi 15:41
Kozan'da depremzede çocuklara eğlence
KAHRAMANMARAŞ merkezli meydana gelen ve 11 ilin etkilendiği 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından Adana'nın Kozan ilçesine gelerek yurtlara ve yakınlarının evlerine yerleştirilen depremzede çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenleniyor. 
İlçedeki Şehit Serkan Ağca İlkokulu bahçesinde Çocuklar Gülsün Diye Platformu Kozan üyeleri tarafından hazırlanan etkinlikte onlarca depremzede çocuk doyasıya eğlendi. Çeşitli oyunlar oynanan çocuklara sucuk ekmek, pamuk şeker ve çeşitli hediyeler de verildi. Çocuklar Gülsün Diye Kozan Platformu yetkilisi avukat Gülcan Erol, "Depremden etkilenen öğrencilere yönelik moral vermeye çalıştık. O çocukların yüzünü güdürebildiysek ne mutlu bize" dedi. Okul Müdürü Davut Özkan da platform üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.