Köy okulunda jandarma tanıtıldı

13 Ocak 2023 Cuma 10:18
Köy okulunda jandarma tanıtıldı
 OSMANİYE’de, jandarmayı sevdirmek ve tanıtmak amacıyla köy okullarında öğrencilerle yönelik çeşitli etkinlikler düzenlendi.
İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği tarafından düzenlenen Jandarmayı Sevdirme ve Tanıtma Etkinlikleri sürüyor. Bu kapsamda; merkez ilçesinde bulunan Koçyurdu Köyü Şehit Sami Bozduğan İlkokulu ziyaret edilip, öğrencilere jandarmanın tanıtımı yapıldı. Ayrıca çeşitli ikramlarda bulunuldu. Jandarma personeli, birlikte vakit geçirdikleri çocuklara, jandarma çocuk dergisi ve boyama kitapları hediye etti. Öğrenciler, hassas burunlu eğitimli köpekleri yakından görüp tanıma fırsatı buldu. Etkinlikler sonunda çocuklar, jandarma personeline sarılarak teşekkürlerini ifade ettiler. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.