'Kız Kardeşim Projesi' Osmaniye'de gerçekleştirildi

15 Haziran 2022 Çarşamba 10:16
'Kız Kardeşim Projesi' Osmaniye'de gerçekleştirildi
TARIM ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı'nın, 'Kız Kardeşim Projesi' kapsamında kadın çiftçi ve girişimcilere yönelik başlattığı eğitim, Osmaniye’de gerçekleştirildi.
Kadınların, ekonomik hayata katılımları için gereken bilgi ve becerilerle donanarak, toplumsal ve ekonomik konumlarının güçlenmesinin sağlanması, ekonomik kalkınmada aktif rol almaları için desteklenmeleri ve gıda girişimciliği konusunda farkındalık yaratılması amacıyla yürütülen 'Kız Kardeşim Projesi' kapsamında Osmaniye'de eğitim programı düzenlendi. Osmaniye Öğretmenevi'nde düzenlenen eğitim programında etiketleme mevzuatı, temel gıda güvenliği, hijyen ve lojistik, finansal bilinç, müşteri ilişkileri ve satış, ürün sunum ve pazarlama teknikleri, dijital dünyada güvenlik, sosyal medyada reklam, mobil fotoğrafçılık konularında katılımcılara bilgi verildi. Eğitim programının sonunda, katılımcılara belgelerini veren Vali Erdinç Yılmaz, tüm katılımcıları tebrik ederek, başarılar diledi. Vali Yılmaz, düzenlenen bu eğitimin kadınların iş hayatına katılmaları, iş sahibi olmaları ve ekonomiye katkı sağlamaları açısından çok önemli olduğunu belirterek, yardımcı olabilecekleri konularda her zaman yanlarında olacaklarını kaydetti. Vali Yılmaz, "Mutlaka bir şeyler yapın, kendinize güvenin. Başarılı olacağınıza inanıyorum. Biz de sizlerin yanınızda olacağız. Osmaniye'nin her anlamda potansiyeli var, bunu hep birlikte değerlendirelim. Bu eğitimin hayırlı olmasını diliyorum, sizlere çalışma hayatının yolunu açacak bir eğitim olmasını temenni ediyorum"dedi. ()
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.