Kırıkhan’a Recep Atakaş Fen Lisesi protokolü imzalandı

20 Haziran 2022 Pazartesi 18:18
Kırıkhan’a Recep Atakaş Fen Lisesi protokolü imzalandı

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),() -HATAY Valisi Rahmi Doğan ile iş insanı Recep Atakaş, Fen Lisesi yapılması için protokol imzaladı.

Hatay Valiliği İskenderun Çalışma Ofisinde gerçekleştirilen imza törenine, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan Kaymakamı Mahmuthan Arslan, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, hayırsever iş insanı Recep Atakaş katıldı. Hatay Valisi Rahmi Doğan, "Hayırsever iş insanı Recep Atakaş, hayırlarına yeni bir hayır ekleme kararı verdi. Kırıkhan’da zaten Recep Bey'in bir okulu vardı babası Naim Atakaş adına şimdi bir fen lisesi açılması kararı verildi. 24 derslikli, her türlü ihtiyacı karşılayacak bir okul yapmak istedi. 2023-2024 eğitim öğretim yılına yetiştirecek. Bugün protokolünü imzaladıktan sonra temel atacağız, adı Recep Atakaş Fen Lisesi olacak. Hem Kırıkhan’dan Hatay’dan, hem Türkiye’nin her tarafından gelecek evlatlarımıza bir eğitim yuvası olacak" ded. Recep Atakaş da, eğitime katkı sağlayabiliyor olmaktan ötürü gurur duyduğunu ifade etti. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.