Karnesini alan öğrencilerden Başkan Çetin'e sürpriz

22 Ocak 2023 Pazar 14:47
Karnesini alan öğrencilerden Başkan Çetin'e sürpriz
GÜLEN Yüzler Semt Kreşleri öğrencileri ilk yarının bitimi dolayısıyla aldıkları karneleriyle Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret etti. Öğrencilerin Halk Günü'nde sürpriz yaptığı Başkan Soner Çetin de kutladığı öğrencileri hediyeler vererek sevindirdi.
Her hafta Halk Günü uygulamasıyla halkın karşısına çıkan ve onların sorun, şikayet ve önerilerini dinleyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bu hafta güzel bir sürprizle karşılaştı. Orhan Kemal Kültür Merkezi'nde vatandaşların sorularını cevaplandırıp, sorunlarına çözüm üreten Başkan Soner Çetin, bir anda karşısında Gülen Yüzler Semt Kreşlerinde eğitim gören minikleri buldu. ilk dönemin sona ermesiyle karnelerini alan minikler, Başkan Soner Çetin’e koştu. Öğrencilerin gelmesiyle bir anda salonda coşkulu bir atmosfer oluştu. Başkan Soner Çetin’e küçük hediyeler veren, karnesini gösteren ve fotoğraf çektiren kreş öğrencileri güzel görüntüler oluşturdu.
Veliler de tek tek söz alarak kreşlerden dolayı Başkan Soner Çetin’e teşekkür ederek, kreşlerin verdiği eğitimden ve öğretmenlerin yaklaşımlarından övgüyle söz ettiler. Veliler, kreşlerin çalışan anneler açısından öneminin altını çizdikleri konuşmalarında Başkan Soner Çetin’den kreşlerin sayısının artırılmasını istedi. Başkan Soner Çetin de kutladığı kreş öğrencilerine tek tek oyuncak hediye etti.
Öğrencilerin ziyaretlerinden dolayı renkli görüntülere sahne olan Halk Günü toplantısı Başkan Soner Çetin’in vatandaşların talep, öneri ve şikayetlerini dinlemesiyle devam etti. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.