Kadirli'de 15 bin kişiye sucuk ekmek dağıtıldı

29 Ocak 2023 Pazar 14:55
Kadirli'de 15 bin kişiye sucuk ekmek dağıtıldı
KADİRLİ Belediyesi tarafından bu yıl 8'inci kez düzenlenen Sucuk Ekmek Festivali'nde 15 bin kişiye sucuk ekmek dağıtıldı. Festivalde, Grup Ayna konser verdi.
İlçenin sucuk ekmek lezzetinin tanıtılması amacıyla bu yıl belediye tarafından 8'inci kez düzenlenen Sucuk Ekmek Festivali, Öğretmenevi Meydanı'nda gerçekleştirildi. Festivale Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Kadirli Kaymakamı Vehbi Bakır, Belediye Başkanı Ömer Tarhan, MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu, MHP İlçe Başkanı Avukat Alptekin Uçmak, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Oruç, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı. Festivale katılan 15 bin kişiye sucuk ekmek dağıtıldı.
KADİRLİ SUCUĞU TÜRKİYE'DE TANINDI
Festivalde konuşan Belediye Başkanı Ömer Tarhan, sucuk ekmek lezzetinin Kadirli'nin bir markası olduğunu kaydetti. Başkan Tarhan, "Festivalimize Türk Silahlı Kuvvetlerimiz'in Suriye operasyonu, Elazığ depremi ve koronavirüs pandemisi nedeniyle ara versek de bu yıl 8'inci kez düzenliyoruz. Festival kapsamında 15 bin kişiye sucuk ekmek ve şalgam ikramında bulunuyoruz. Grup Ayna tarafından verilen konserle de hemşehrilerimizi coşturuyoruz. Çalışmalarımız neticesinde Kadirli sucuğu Türkiye’nin her yerinde tanınır hale geldi. Amacımız Kadirli markası oluşturmaktı. Bunu da başardık" dedi.
Festival alanını dolduran binlerce kişi hem sucuk ekmek yedi hem de konserle eğlendi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.