KADES, kadınlara anlatılıyor

05 Ağustos 2022 Cuma 12:33
KADES, kadınlara anlatılıyor

Mustafa ERCAN/MERSİN, ()-MERSİN'de polis ekipleri, İçişleri Bakanlığı'nın Kadın Destek Uygulaması'nı (KADES) kadınlara anlatarak bilgilendirmeyi sürdürüyor.
Mersin Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli, KADES uygulaması tanıtmayı sürdürüyor. KADES bilgilendirme çalışmaları kapsamında Temmuz ayında alışveriş merkezleri, pazar yerleri, park ve bahçeler ile özel ve resmi kurumları ziyaret eden Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli, 3 bin 335 kadına ulaştı.
Kadınlara KADES'i anlatarak cep telefonlarına indirmelerini sağlayan ekipler, uygulamanın yararları hakkında da bilgi vermeyi ihmal etmezken broşür dağıtıp 189 kadının uygulamayı da indirmesini sağladı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.