Jandarmanın bulduğu kumru tedavi altına alındı

09 Eylül 2022 Cuma 10:41
Jandarmanın bulduğu kumru tedavi altına alındı
OSMANİYE’de jandarma personeli tarafından yaralı halde bulunan kumru, tedavi altına alındı.
İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde ayaklarının üzerinde duramayan ve uçamayacak halde kumru bulundu.  Haber verilmesi üzerine, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, yaralı kuşu, jandarma ekiplerinden teslim aldı. Kafese konulan kumru, tedavi edilmek üzere DKMP Yaban Hayvanı Acil İlk Müdahale Merkezine getirildi. Burada veteriner hekim tarafından muayene edilen kumru, vitamin ve mineral takviyesi yapılıp beslendi. Ayaklarında kısmi felç görülen kumrunun, iyileşmesine müteakip yeniden doğal yaşam ortamına bırakılacağı kaydedildi.
DKMP görevlileri, kumru kuşunun tedavisi için yapmış oldukları duyarlı davranışlarından dolayı Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı personeline teşekkür etti. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.