Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

05 Mayıs 2023 Cuma 10:10
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

MERSİN, ()-MERSİN'de torbacı olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda 4 kişi gözaltına alınırken çok sayıda uyuşturu hap ele geçirildi.
Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Erdemli ilçesinde 4 kişinin uyuşturucu ve uyarıcı madde satışı yaptığını belirledi. Bunun üzerine şüphelileri takibe alan jandarma düzenlediği iki ayrı operasyonda 4 şüpheliyi gözaltına aldı.
Şüphelilerin ev ve araçlarında aramada 5 bin 492 adet uyarıcı madde niteliği taşıyan cinsel içerikli hap, 10 gram kubar esrar, 5 gram eroin, 1 adet kenevir bitkisi ile 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatına el koydu. Şüpheliler sorgulanmak üzere Jandarma Komutanlığı'na götürülürken, soruşturma sürüyor. ()


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.