Jandarmadan kaçak makaron operasyonu

16 Mart 2023 Perşembe 11:48
Jandarmadan kaçak makaron operasyonu

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin, ()-MERSİN'in Erdemli ilçesinde, sigara ve tütün kaçakçılığı ile mücadele kapsamında düzenlenen kaçak makaron operasyonunda 2 kişi yakalandı.
Erdemli ilçesine bağlı Tömük Mahallesi'nde kaçak makaronları piyasaya süreceği bilgisini alan Jandarma ekipleri şüphelileri yakalamak ve kaçak makaronlara el koymak amacıyla operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda 2 şüpheli  gözaltına alındı. Şüphelilere ait ev ve işyerinde
yapılan aramada 3 adet elektrikli makaron doldurma makinesi, 1 adet kompresör, 100 kilo kıyılmış tütün ile 110 bin adet kaçak makaron ele geçirerek el koydu.
Yakalanan şüpheliler işlemleri tamamlanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürülürken operasyonla ilgili soruşturma sürüyor. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.