İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat: Her maça 3 puan gözüyle bakıyoruz

13 Eylül 2022 Salı 10:08
İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat: Her maça 3 puan gözüyle bakıyoruz
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, şampiyonluk ipini göğüslemek için her maça 3 puan gözüyle baktıklarını söyledi.
Lige iyi başladıklarını ve 3'te 3 yaparak liderlik koltuğunda oturduklarını kaydeden Başkan Hakan Bolat, "İyi takım kurduk ama daha hazır değiliz. Takım yüzde 60 seviyelerinde hazır. 3'te 3 bizim için iyi bir skor ama havaya girmememiz lazım" dedi.
Her maça 3 puan gözüyle bakmaları gerektiğini kaydeden Bolat, şunları söyledi:
"Henüz 3 maçı kazandık. Havaya girmek bizim için en tehlikeli şeydir. Çalışacağız daha iyisini yapacağız. Zaten hocalarımızı ve oyuncularımızı bu şekilde motive ediyoruz. Bu sene şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz. Onun için ince eleyip sık dokuyoruz. Sezon sonunda  İskenderunspor'u 1'nci Lig'e çıkartmak için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Seyirci desteğine çok ihtiyacımız var. En az 5-6 bin kişiye oynamak istiyoruz. İkinci yarı maçlarını Sarıseki'de hazırlanan statta oynayacağız" dedi.
'PUANLA DÖNECEĞİZ'
1461 Trabzonspor deplasmanından 3 puanla dönmek istediklerini söyleyen Başkan Bolat, "Bütün takımlar iyi ama biz daha iyiyiz. Bunun için biz var gücümüzle mücadele ederek, liderlik koltuğunu korumak 4'te 4 yapmak için bu maça çıkacağız. Ben sporcularıma ve teknik ekibime güveniyorum. Bu karşılaşmadan üç puanla dönerek yolumuza devam edeceğimize inanıyorum” dedi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.