İskenderunspor Başkanı Bolat: Tesisleşemezsek batarız

14 Haziran 2022 Salı 12:43
İskenderunspor Başkanı Bolat: Tesisleşemezsek batarız
İSKENDERUNSPOR Başkanı Hakan Bolat,  "Takımı 26 yıl sonra şampiyon yaptık bir dakika boşa harcayacak vaktimiz yok. Eğer altyapı tesislerini gerçekleştiremezsek İskenderunspor batar. İskenderun altyapı testleri yoksa İskenderunspor eninde sonunda batar" dedi. 
TFF 2. Lige yükselen İskenderunspor Başkanı Hakan Bolat, yeni sezon hazırlıklarına Bolu kampı ile başlayacaklarını söyledi. Hedeflerinin 1. lig olduğunu belirten Bolat, kamp döneminde transferlerini de tamamlayacaklarını söyledi. Tesisleşmenin önemine de değinen Bolat, "Altyapıya bir Spor akademisi yapmak zorundayız, yapmazsak her sene dışarıdan transferle olmaz. Burada çok iyi gençler, çok yetenekli gençler var.  İskenderun halkından, İskenderun Belediyesi, Hatay Belediyesi, Arsuz Belediyesi'nden hepsinden destek bekliyoruz. 26 yıl sonra şampiyon yaptık. Bir dakika boşa harcayacak vaktimiz yok. Eğer bu enerjiyi yakalamışken yıllarca yaşayacak ve İskenderunspor yapmak istiyorsanız altyapı lazım, üst yapısıyla sponsoruyla her türlü desteğiyle bunu yapmamız lazım. Eğer altyapı tesislerini gerçekleştiremezsek İskenderunspor batar." 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.