İskenderun Engelliler Kulübü, kupasını aldı

24 Haziran 2022 Cuma 12:10
İskenderun Engelliler Kulübü, kupasını aldı
TÜRKİYE Engelsiz Basketbol 1'nci Ligi B Grubu'da finale adını yazdıran İskenderun Engelliler Kulübü, düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını aldı.
İskenderun İlçe Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kupa törenine İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Recep Atakaş, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, İMEAK İskenderun Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Adnan Yener , iş insanı Nuri Üysen, İskenderun Engeliler Kulüp Başkanı Suat Atasever, sporcu aileleri katıldı. İskenderun Engelliler Kulübü Başkanı Suat Atasever, “Şimdi Süper Lig'deyiz. Bu mücadelede bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Bu sezon Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray gibi Türkiye’nin büyük kulüpleri de konuk edeceğiz, konuk olacağız. Bizleri buralara taşıyan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Törende katılımcılar tarafından sporcular tebrik edilerek madalyaları takdim edildi. Recep Atakaş, şampiyonluk kupasını İskenderun Engelliler Kulübü sporcularına tebrik ederek verdi. Daha sonra protokol, madalyaları sporculara taktı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.