İşitme engelliler futsal turnuvasında buluştu

01 Aralık 2022 Perşembe 16:02
İşitme engelliler futsal turnuvasında buluştu
SEYHAN Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle İşitme Engelli Spor Kulüplerinin yer aldığı Futsal Turnuvası düzenledi.
Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde gerçekleşen turnuvanın açılışına Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay da katıldı. Tüm dünyada engelli insanların sorunlarına dikkat çekmek, onları topluma kazandırmak, hayat standartlarını yükseltmek ve toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla kabul edilen Dünya Engelliler Günü nedeniyle spor müdürlüğü tarafından düzenlenen futsal turnuvasının açılış karşılaşmasıyla start aldığını belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Bu turnuvanın anlamı büyük. İşitme engellilerin sahadaki mücadelesi gerçekten de görülmeye değer. Böyle güzel bir turnuvada bulunmak ve heyecana tanıklık etmek beni son derece mutlu etti. Emeği geçenleri kutluyorum. Engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu. 
BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR PLAKETİ
Futsal turnuvasında yer alan Kurttepe Sağırlar Eğitim, Gençlik ve Spor Kulüp temsilcileri de, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.