İnönü Parkı yenilendi

02 Ağustos 2022 Salı 12:38
İnönü Parkı yenilendi
ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yeniden projelendirilen ve baştan aşağı yenilenen İnönü Parkı’nda incelemelerde bulundu.
İnönü Parkı, yeniden projelendirilerek baştan aşağı yenilendi. Yapılan işleri inceleyen Başkan Zeydan Karalar, parkın kente yakışır hale getirildiğini söyledi. Başkan Karalar, “İnönü Parkı Adana’ya yakışır bir durumda değildi. Küçük parkın içinde 20’nin üzerinde işgal vardı. İşgalci olmayan, hak edenlere yeni yerlerini verdik. Herkesin memnun olacağı bir çözüm bulduk. Parkı, ulusal mücadelenin en büyük kahramanlarından ve 2’nci Cumhurbaşkanımız İsmet İnönü’ye, İsmet Paşa’ya yaraşır bir hale getirdik. Şimdi insanlarımız İnönü Parkı’na daha rahat, heyecanlı gelecekler” dedi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.