İletişim lisesi mezunları buluştu

06 Haziran 2022 Pazartesi 16:29
İletişim lisesi mezunları buluştu
ÇEP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunları 'Mezunlar Günü' etkinliğinde yıllar sonra bir araya geldi.
Okulun meslek öğretmenlerinden, müdür yardımcılığı görevini yürüten Ömürzat Umay Toparlak ile mezun öğrencilerden Ömer Topuz'un organizesinde ‘Mezunlar Günü’ etkinliği gerçekleşti. Etkinlik kapsamında, 1995 yılından bu yana mezun olan öğrenciler ve o yıllardan bugüne okulda görev alan ve halen görevini sürdüren öğretmenler bir araya geldi.
ANILARINI ANLATTILAR
Konferans salonunda gerçekleşen etkinlikte söz alan mezunlar ile okulda önceki yıllarda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Handan Yol Kısacık, geçmiş dönemle ilgili anılarını anlattı, duygu dolu anlar yaşandı. Okul Müdürü Saffet Alptekin, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Mezunlar Günü etkinliğine katılamayan öğretmenler Jülide Can Arslan, Perihan Metin ve Ayşe Bıyık'ın mezun öğrencilerine video mesajı yayımlandı.  Konferans Salonu'nda başlayan etkinlikte okulu gezen mezun öğrenciler, ardından okul bahçesinde yemek yedikten sonra öğretmenleriyle hasret giderdi. 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.