Huzurevi sakinlerine Anneler Günü kutlaması

17 Mayıs 2023 Çarşamba 17:02
Huzurevi sakinlerine Anneler Günü kutlaması
ÇUKUROVA Belediye Başkanı Soner Çetin, Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi sakinleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Anneler Günü'nün 14 Mayıs’ta seçimlere denk gelmesi nedeniyle kutlayamadıklarını belirten Çetin, “Gecikmeli de olsa büyüklerimizle bir araya geldik ve anneler gününü kutladık. Huzurevi Müdürü Serdar Güneş’e de teşekkür ediyorum. Bu tür buluşmaları devam ettireceğiz” dedi. 
Kadın ve Aile Müdürlüğü'nün düzenlediği etkinliğe eşi Ayşe Çetin ile birlikte katılan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, etkinlik öncesi, hem katılımcılara, hem de diğer misafirler de gül vererek Anneler Günü'nü kutladı. Başkan Çetin, yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"Belli aralıklarla sizlerle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Müdürümüz Serdar Güneş de Adana için bir değer, sizlerin de sevdiğinizi biliyorum. Kendisine de teşekkür ediyorum böyle bir ortamı oluşturmamıza vesile olduğu için. Bugün ki buluşmamızın önemi anneler günü. Anneler günü geçti diyeceksiniz. Türkiye 14 Mayıs’ta kritik bir seçim yaşadı. Sizlerde vatandaşlık görevini yerine getirdiniz. Oylarınızı kullandınız. Türkiye tarihinde ilk defa 2. tur yaşayacağız. Yani maç yeniden başlayacak. Yeniden gidip tercihimizi kullanacağız. 2 seçenek var. Sayın Cumhurbaşkanı mı, yoksa değişim isteyenler sayın Kemal Kılıçdaroğlu mu ikisinden birini tercih edecekler. İnşallah Türkiye için en hayırlısı ne ise o olsun. İlk tur seçimleri anneler gününe denk geldiği için görevimizi yapamadık sizlere karşı. Seçimlerle uğraştık sandık başlarında uğraştık. Adliyelerde dolaştık. Layıkıyla yaşayamadık. 1-2 gün ara ile de olsa annelerimiz ile bir arada olalım onlarla bir arada olalım dualarını alalım, anneler gününü kutlayalım dedik. 28 Mayıs ta yapılacak olan seçimin vatanımıza milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Anneler gününüzü de tekrardan kutluyorum.’’
Başkan Soner Çetin ve misafirler anneler günü için hazırlanan pastayı birlikte kesti. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.