Hülya Erdem muhtarlarla bir araya geldi

30 Haziran 2022 Perşembe 13:22
Hülya Erdem muhtarlarla bir araya geldi
CEYHAN Belediye Başkanı Hülya Erdem, ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi. 
Adana Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Daire Başkanı İbrahim Hakverdi, Ceyhan Muhtarlar Odası Başkanı Eren Ulaş’ın da katıldığı muhtarlar toplantısında Ceyhan Belediyesi bürokratları tam kadro yer aldı. Görevdeki 2 yılını değerlendiren Başkan Erdem, “Ceyhan Belediyesi olarak maddi anlamda bir sıkıntımız yok. Personelimizin herhangi bir alacağı da yok. Ceyhanımız için yapmayı planladığımız işleri bir bir hayata geçiriyoruz. Muhtarlarımızla birlikte halkımıza daha iyi hizmet sunma anlayışımızdan asla taviz vermedik” dedi. 
Belediyedeki tüm ekibin daha güzel bir Ceyhan için çalıştığını anlatan Başkan Erdem, “Ceyhanımızın ismini tüm yönleriyle gerek yurt içinde gerekse yurt dışında öne çıkarma gayretindeyiz. 2007 yılında Bakanlar Kurulu kararıyla Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi ilan edilen yerimizde yapılacak çalışmalar başta Ceyhan olmak üzere Adana ve ülkemiz genelinde önemli  kazanımları beraberinde getirecek. Yatırımlar sayesinde Ceyhan, iş dünyasının da merkezi  konumuna gelecek. İlçemizi daha yaşanabilir bir hüviyete bürümek için sosyal ve kültürel etkinliklerimize de büyük önem veriyoruz. Çocuklarımızı geleceğe hazırlamak üzere eğitim başta olmak üzere sportif etkinlikleri elden bırakmıyoruz. Üniversite sınavlarında birincinin belediyemiz bünyesindeki üniversiteye hazırlık kursundan çıkması bizi ayrıca gururlandırıyor” diye konuştu. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.