Hırsızlık şüphelilerinin evinden onlarca çalıntı malzeme ele geçirildi

04 Ağustos 2022 Perşembe 13:34
Hırsızlık şüphelilerinin evinden onlarca çalıntı malzeme ele geçirildi
OSMANİYE'de polisin düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 2 şüphelinin evinden onlarca çalıntı malzeme ele geçirildi.
Fakıuşağı Mahallesi'nde bulunan bir evde çok sayıda çalıntı malzeme olduğu bilgisine ulaşan polis, harekete geçti. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ve Motosikletli Yunus Timleri, sürekli hırsızlık malzemelerinin getirildiği iddia edilen adrese gece saatlerinde operasyon düzenleyerek, şüpheli B.R.E. ve A.A. A.’yı gözaltına aldı. Yapılan aramada, çalıntı olduğu tespit edilen 14 su sayacı, 6 diz üstü bilgisayar, 3 oto müzik çaları, 21 araç içi ses sistemi, 5 takım jant lastik, 2 yazıcı, 1 tarayıcı, 3 takım çantası, çeşitli markalarda ses sistemi ve amfileri, çeşitli ebatlarda matkap ve hiltiler, bisiklet, çok sayıda bilgisayar donanımları ve elektronik eşya ele geçirildi. Ayrıca ikamette, 4’ü tüfek, 2’si tabanca olmak üzere 6 ruhsatsız silah ve bunlara ait çok sayıda fişek ve şarjör ele geçirildi.
MALZEMELERİN BİR KISMI SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ
Ele geçirilen malzemelerden bazıları sahiplerine teslim edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler B.R.E. ve A.A.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. ()


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.